Loading
Понеделник-Петък: 8:00 am – 17:00 pm
Резервирай час за сервиз от контакти или онлайн

BOSCH CAR SERVICE

ПАРТНЬОРСКА ПРОГРАМА В ГРАДОВЕТЕ РУСЕ, БУРГАС И ВАРНА


В стремежа си да стоим възможно най-близо до Вашите нужди и изисквания, уважаеми клиенти, в градовете Русе, Бургас и Варна предлагаме и лицензирана услуга на Bosch Car Service – една от най-големите професионални автосервизни вериги в света, представена в повече от 150 страни.

Доказан експерт в сервизното обслужване на автомобили, Bosch Car Service предоставя изключително качествена услуга. Ползвайки уникалния опит на Bosch, като водещ световен доставчик за автомобилния бранш, с помоща на Bosch Car Service в градовете Русе, Бургас и Варна вече можем да дадем компетентен съвет и осигурим обслужване и ремонт за практически всички автомобилни марки – при това според спецификацията на съответния производител и като запазим пълната гаранция на автомобила.

Услугата ни е насочена в подкрепа на всички наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори, които притежават смесени автопаркове или автомобил от марка, различна от официално представляваните от Мото-Пфое брандове в страната. Сервизите ни разполагат с необходимото оборудване за работа с последните автомобилни технологии на всички автопроизводители и притежават повече от нужното нивото на компетенция, за да ги поддържат в перфектно състояние!

Не на последно място Мото-Пфое се постара да предвиди изключително конкурентна цена при ценообразуването на услугата си, развивана в партньорство с Bosch Car Service. Държейки на честния подход към своите клиенти и ремонтите на техните автомобили, при нас можете да разчититате на качествена работа и пълна прозрачност на разходите!